Contactar Solicita una evaluación

Ackcent al programa Deuwatts de Betevé

Ackcent al programa Deuwatts de Betevé

Ahir a la nit, el programa sobre ciècia i tecnologia Deuwatts va emetre un reportatge sobre ciberseguretat a la cadena local Betevé, que va comptar amb la participació d'Ackcent.

Ackcent al programa Deuwatts de Betevé

Ahir a la nit, el programa sobre ciècia i tecnologia Deuwatts va emetre un reportatge sobre ciberseguretat a la cadena local Betevé, que va comptar amb la participació d’Ackcent. Durant el reportatge, en Lluí­s Vera i en Daniel Cruz, CEO i COO d’Ackcent, respectivament, van parlar sobre la nostra companyia, el negoci de la ciberseguretat i sobre com estar protegits davant els atacs cibernètics.

En Lluí­s Vera defineix Ackcent com una hacking company. En paraules de Vera, els atacants aprofiten els punts més febles com, per exemple, una persona si no està entrenada, una base de dades o el correu electrònic d’un director general, amb l’objectiu d’aconseguir un guany econòmic.

D’altra banda, en Daniel Cruz destaca la importància, per a una empresa, de tenir les mesures de seguretat necessàries per tal de minimitzar al màxim els atacs massius que es produeixin.

Tots dos destaquen la importància d’aprendre a trobar els punts febles de la tecnologia per ajudar als clients a gestionar el risc digital i d’aquesta manera, muntar una seguretat adient a les caracterí­stiques del negoci de cada empresa.